ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

MundoBET - Στοιχήματα διαρκείας (1)

Χαίρετε. Μία και σήμερα για την έναρξη της παγκόσμιας γιορτής μας, που ειδικά φέτος γίνεται στην χώρα που λατρεύεται περισσότερο κι από το Θεό τον ίδιο, στη Βραζιλία.

Ξεκινάμε τα μουντιαλικά μας πονταρίσματα με τα ειδικά στοιχήματα των ομίλων. Αρχικά, στον όμιλο της Εθνικής μας φαβορί δίνεται η Κολομβία. Η απουσία του μεγάλου Φαλκάο όμως, εκτιμώ ότι θα στοιχήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Έτσι θα ποντάρω για πρωτιά στον όμιλο την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Κάποιοι από τους παίκτες της Ακτής όπως οι Ντρογκμπά και Τουρέ πιθανόν να παίξουν στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας τους και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για να πάνε λίγο παραπέρα. Και η απόδοση δεν είναι και άσχημη... Κολομβία, Ελλάδα και Ιαπωνία εκτιμώ ότι θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Θα ποντάρω στην Εθνική μας λόγω απόδοσης.

Στον όμιλο της φωτιάς, στον τέταρτο, θα παλέψουν Ουρουγουάη, Ιταλία και Αγγλία για τις δύο πρώτες θέσεις, με σάκο του μποξ την Κόστα Ρίκα. Εκτίμησή μου ότι η Ουρουγουάη θα είναι πρώτη και καλύτερη. Η επίθεση της συγκεκριμένης ομάδας νομίζω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη. Είναι άλλωστε πολύ νωπές οι εμφανίσεις της στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο, όσο και η κατάκτηση του Copa America. Για τη δεύτερη θέση, εκεί όντως θα γίνει πραγματική μάχη, με πιθανή επικράτηση της Ιταλίας, λόγω εμπειρίας σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος. 

Τέλος, στον όμιλο της Βραζιλίας, σαφές το προβάδισμα για την πρωτιά της γηπεδούχου, αλλά για τη δεύτερη θέση πιστεύω ότι η Κροατία είναι ένα "τακ" καλύτερη από το Μεξικό και θα την στηρίξω.

Στο δια ταύτα:

Marbetis1 (2άδα - 20 μονάδες)

  • Νικητής Γ΄ Ομίλου: Ακτή Ελεφαντοστού (3,50)
  • Νικητής Δ΄ Ομίλου: Ουρουγουάη (2,70) 


Marbetis2 (2άδα - 10 μονάδες)

  • 1ος-2ος Α΄ Ομίλου: Βραζιλία - Κροατία (2,30)
  • 1ος-2ος Γ΄ Ομίλου: Ακτή Ελεφαντοστού - Ελλάδα (10,00) 



Αποδόσεις ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία! Marbetis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου